Om Put & Track

Hold styr på virksomhedens materiel

Put & Track er et digitalt system til håndtering af produkters placering internt i virksomheden, i servicevogne og på arbejdspladser samt varetagelse af certificering og vedligehold, forsikringssager, tyveri og fundet gods.
Igennem flere år har håndværkerbranchen oplevet en stigende tendens i antallet af tyverier fra servicevogne samt en lang række eksempler på de udfordringer, der opstår i forbindelse med anmeldelse af tyveri eller udlån af værktøj til svende og andre medarbejdere.

Med Put & Track er håndværkerbranchens efterspørgsel og behovet for et digitalt værktøj, som gør det let at holde styr på virksomhedens materiel, sikret.
Uanset om dine værdier inkluderer værktøj, elektronik eller andet, er du som virksomhedsejer og medarbejder garanteret et overblik over virksomhedens genstande.

Put & Track sikrer effektivt overblikket

Den enkle løsning effektiviserer arbejdsgangene og reducerer spildtid, hvilket frigør værdifulde ressourcer, du kan bruge på dine kunder. Med Put & Track er du som medarbejder og virksomhedsejer først og fremmest sikret et godt overblik over virksomhedens værktøj herunder, hvor det befinder sig, hvem, der har ansvaret for det, og hvilken stand det er i. Dermed gør systemet det muligt hurtigt at finde frem til det specifikke værktøj, så du uden besvær kan komme videre i dit arbejde og spare ressourcer på at lede, købe eller leje nyt og herigennem slippe for værktøjsspild.

Med den øgede effektivitet letter Put & Track arbejdet og skaber større indtjening og lavere driftsomkostninger. Samtidig oplever medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder en virksomhed med styr på arbejdsgangene.

En digital løsning

Put & Track systemet blev grundlagt i 2018 og er udviklet i samarbejde med specialister og fagfolk i håndværkerbranchen til håndværker- og entreprenørbranchen. Med deres store erfaring inden for dette felt har de bidraget med nyttig viden i forhold til hverdagens udfordringer, hvilket har skabt de bedst mulige løsninger herpå. Dette har resulteret i et yderst brugbart system, så du og dine medarbejdere let kan skabe overblik over virksomhedens værktøj og andre værdier og herigennem spare ressourcer i den specifikke arbejdsopgave.

Det webbaserede værktøjssystem er udviklet fra bunden med brug af den nyeste software og teknologi, så du får en enkel, hurtig og krypteret løsning, der overholder alle Datatilsynets regler. Derudover fås Put & Track systemet både i en dansk og engelsk version, hvilket sikrer en effektiv løsning til brug i den daglige drift og planlægning i hele virksomheden. Desuden er systemet tilgængeligt via desktop, tablet og smartphone, så du altid har mulighed for at tilgå systemet og dermed får mest muligt ud af din arbejdsdag. 

Et brugervenligt system

Systemet er yderst brugervenligt og fleksibelt, da det giver både medarbejder og administrator mulighed for at opsætte deres eget individuelle setup. Dermed kan du skabe en personlig opsætning og hurtigt få adgang til de menupunkter og kategorier, du hyppigst bruger. Den digitale løsning til virksomheder giver dig omgående svar på, hvor firmaets værktøj eller andre værdier befinder sig, hvilket gør det let at finde og låne det enkelte stykke værktøj internt i virksomheden og blandt kollegaer. Systemet er enkelt at bruge, og herunder kan du læse, hvordan du med ganske få trin kan få overleveret et stykke værktøj.

  • Medarbejderen laver en forespørgsel på det værktøj, han eller hun ønsker at låne.
  • Ihændehaveren godkender forespørgslen.
  • Samtidig med en fysisk overlevering af værktøjet overføres produktets data i systemet til medarbejderen, som overtager værktøjet.

Flere fordele med Put & Track

Udover at være et effektivt værktøj til at skabe overblik over din virksomheds værdier, er Put & Track også medvirkende til at lette vedligeholdelse og service af enhver form for værktøj, så firmaet via systemet kan certificere og holde styr på, om værktøjet lever op til de gældende regler og love fra Arbejdstilsynet.
Derudover er Put & Track et kriminalpræventivt system, som igennem virksomhedens anmeldelse i centralregistret øger dine muligheder for at få dit værktøj tilbage og gør det sværere for kriminelle at videresælge stjålne og savnede effekter.

Ligeledes tilbyder Put & Track med den gratis søgefunktion i registret at slå et hvilket som helst registeret emne op, så andre undgår at komme i besiddelse af hælervarer.

Kort sagt har du med Put & Track altid styr på placeringen af virksomhedens værktøj og overblik over standen, hvilket sparer tid og penge, øger effektiviteten, styrker sammenholdet og giver en tættere tilknytning internt i virksomheden.