Sammen stopper vi tyven

Gør det svært for tyven

Ingen virksomhed ønsker at få stjålet sit materiel, men er uheldet alligevel ude,
kan Put & Track Centralregister være det, der sikrer, at dine værdier vender tilbage i virksomhedens besiddelse. Udover at fungere som en digital portefølje af det enkelte stykke værktøj og dets placering er Put & Track også et kriminalpræventivt system, som gør det sværere at afsætte værktøj eller andre effekter, der er meldt stjålne eller savnede i systemet.

Har du mistet eller fået stjålet et stykke værktøj eller andre værdifulde effekter, kan du indberette det i Put & Track Centralregister. Hvis politiet eller andre foretager en søgning på et specifikt stykke værktøj, kan de hurtigt se, om det er meldt stjålet eller savnet, hvilket øger muligheden for, at du får dine ting retur. 
Søgefunktionen i Put & Track er et effektivt værktøj til at undgå hælervarer og dermed undgå at ende i en uønsket situation.

Spar tid og undgå unødvendigt arbejde

Udover sin kriminalpræventive virkning er Put & Track også et praktisk arbejdsredskab i indsamlingen af fakturaer, serienumre og andre nødvendige oplysninger til forsikringen såvel som politiet.
Har du været udsat for tyveri, kan du uden besvær trække en liste over de oplysninger, du allerede har indtastet i systemet og give dem til de relevante myndigheder.

Dette sparer dig tid og arbejdskraft, så du let kan få oprettet din sag, hvilket øger chancerne for at få dit værktøj tilbage.