Søg Centralregistret

Foretag let din søgning i Centralregistret

I Centralregistret er det muligt at søge på produkter indrapporteret stjålet eller savnet fra firmaer med et Put & Track abonnement.

Søgefunktionen er gratis og kan benyttes af alle – også politiet.
Har du fundet et stykke værktøj eller en anden værdifuld genstand, som er registreret i systemet, har du mulighed for at kontakte ejeren privat eller via de oplysninger, der fremgår af søgeresultatet.

Ligeledes kan du aflevere det fundne værktøj til politiet, som sørger for at bringe objektet tilbage i ejerens varetægt.

Er du i tvivl om, hvordan du søger i Centralregistret, er du velkommen til at kontakte os.

I din søgning er det nødvendigt at indtaste ID samt enten navn eller fabrikat på den genstand, du gerne vil finde frem til.

Put & Track Centralregister

Centralregistret er en digital database, hvor virksomheder med et Put & Track abonnement hurtigt og nemt kan registrere deres genstande med tilhørende tekniske data og kontaktinformationer samt melde værdier stjålne og savnede.

Har du som virksomhedsejer eller medarbejder mistet eller fået dit værktøj stjålet, kan virksomhedens administrator let angive det i Put & Track Centralregister, hvilket øger dine chancer for at få dit værktøj tilbage til virksomheden.